August 20, 2009

a whole new experience.

salam.

dalam masa seminggu ni banyak pengalaman baru yang aku dapat. tak terpikir pulak aku yang aku akan tercampak di terengganu ni untuk sambung belaja. huhu. frankly speaking, ni first time aku jejak kaki di terengganu. sebelum ni dengar dari orang ja camna keadaan terengganu ni. banyak yang kata best la. tapi bila sampai sini, alah biasa ja terengganu. baik kuala nerang lagi best! hahahaha.

bosan. tu lah perkataan yang paling sesuai dengan hidup di tati ni. pagi2 aku kena berjalan jauh sangat untuk ke kelas. tapi disebabkan aku tak dapat bersukan petang2(padang bola kat mana pun aku tak tau), so aku anggap berjalan yg jauh ni sebagai senaman aku seharian. kiranya bila dah sampai klas tu aku dah peluh la. haha.

budak2 dalam kelas kebanyakan orang terengganu la. depa cakap apa aku tak dapat tangkap langsung. taik btul. dan yang paling cool nya, aku bukanlah yang paling tua disitu. hahahaha. rupa2 nya ada lagi yang lagi tua dari aku. kalau kat gmi aku antara yang tertua tapi kat sini aku boleh dikatakan muda lagi. ehem ehem. haha
yang paling tua lam klas tu adalah rumate aku. umur 30. tapi perangai cam budak2. lucu btoi.

8 comments:

psychic hearts said...

nak pesan kopok lekor hakahkaha slamat belajar.. hg mane tua lg.. baru 24 thn.. hakahkahka

k3i said...

hohoho...jangang lupe pecak kasuk!

oih, jgn diungkit2 kisah umur, sensitip~~ haha

Md Zaini Zulkufli said...

sue - aku rasa aku tua sgt dh..huhu..kopok leko siap! haha

kema - idoklah aku pahe mende mu ckp..knp ppuan sensitip ngn umur?

ustad yang dim sum said...

ntah kema, awat sensitip sangat, bukan tulih kat dahi hang pun "saya 24 tahun"

umur hanyalah nomboq.

Hannanika Chan said...

hello weird guy :P kata orang cam budak2. dia tu matang sgt lah.
wakaka :D

Md Zaini Zulkufli said...

ustad - btul2 aku stuju..huhu

hannanika - perangai budak2 xpa..tp pemikiran kena matang..huhu

psychic hearts said...

kema: pecak kasuk tu ape.. bunyik mcm tempat letak kasut je?

huakakaka age is just a numberla kema.. takde ape pun dengannye hehehe

aku setuju tang perangai mcm bdak2 xpe tp pemikiran kene matang... hehehe

slamat berpuase you all..

teka teki teka tekuk
ular mati dlm mangkuk

hahaha

Koe said...

ahahaha..
ak dpt rse ang tseksa ble ang kata ang xdpt nk main bola..
tu btl2 seksa la bg ang..
xpa mat xpa..
sabaq na..
sekurng2 nya ang x lg dipanggil Si Tue..
da jd muda balik..
LoL~