June 14, 2009

goal-drought


salam.

sekarang baru aku faham apa perasaan eto'o bila dia alami kemarau gol. pedih, geram dan rasa tak berguna. ntahla, seriously it's quite frustrating when you play as a striker and you didn't score. tension. and to make it worse, your team lose. aduh malang2.

duhh, kelmarin game liga ansara dan aku masih tak score gol. sedih gak sebab dah bertungkus lumus main, tapi masih tak dapat score. kalah plak tu. damn it! ntahla, kadang2 aku rasa cam dah tiba masa untuk gantung but. mungkin aku patut cuba sukan baru kot. men golf ke? mana tau ada luck. haha

9 comments:

k3i said...

alhamdulillah....akhirnya!
ada gak post br.huh!
hahaha

xpa, cuba main bola jaring pulak la. insyaAllah score! heh~~

Md Zaini Zulkufli said...

aku terer netball.
jom lwn!

ustad said...

cepat link aku

k3i said...

oih, ajak betoi2 ka ni?
xpa, nnt aku wat team..
jgn rebut nani dgn aku ehhh...
girls vs boys...

next large scale pny gathering, aku akan pastikan netball ada dlm tentatif program. muahahaha

Md Zaini Zulkufli said...

just bring it.
jgn nyesal tau klu x dpt score gol.
sbb aku gk hebat.
hahahahaha *gelak jahat*

k3i said...

i'll take that as a challenge too!!!

u watch out ahhhh!!!

bluwaaahahahahahaha (gelak lagi jahat!0

Hannanika Chan said...

sayang,
u jgn cabar geng netball maktab.
be careful wat u wish for :D.

kalau u jd gk,
i jd ga.
i tanak u jg i.

kema. jum
cbrn ni.
bring it on sayang :D

anywau, dun give up la.
nk gntg but kunun :P

Md Zaini Zulkufli said...

bukan give up..acah2 ja tu..
x mungkin md zaini akan lupakan bolasepak..haha

k3i said...

kalau jadi planning ujung tahun ni...games ON!!

esok nak g work out lah! hahaha
training siap2 bg ade muscle.
:p