June 23, 2009

thank you Allah.

salam.

alhamdulillah syukur sangat2 kepada tuhan presentation dah lepas. thank you Allah kerana beri aku peluang nih. dengan tak rasminya dah habis pengajian kat sini. tak tahu nak cakap macam mana perasaan aku masa nih. banyak sangat. huhu. apa2 pun terima kasih kepada suma yang terlibat samada secara langsung mahupun tak langsung dalam menjayakan projek final aku. thanks banyak2. thanks gak kepada tenaga pengajar yang tak jemu2 mengajar aku yang slow ni. huhu. thanks soo much. smoga jupa lagi suma.



7 comments:

psychic hearts said...

tahniah mat.. dah abes dah alam pengajian.. pasni bermulalah alam pekerjaan yg penuh pancaroba.. gud luck & selamat maju jaya!

Md Zaini Zulkufli said...

thanks :)

k3i said...

congratzz gak!! selamat mencari kerja. aku dokan hg dpt keje cecepat. pastu bwk kwn2 termasuk aku p dominos! yeay!!

Md Zaini Zulkufli said...

dah kaya nanti trip ke europe pun aku sanggup belanja..klu dah kaya..haha

ustad said...

tahniah mat dah habis belajaq...semoga dimurahkan rezeki dan menikah cepat. aminnn

Md Zaini Zulkufli said...

amin. thanks ustad!

syamsul_azry said...

aloo mat..tahniah laa mat..da abes da ko ye..tnggal nak kje ngan kawen je eh..haha

all da best lah mat !!